OBIAD 1
- rosół
- żurek
- flaki wieprzowe
- frytki
- ziemniaki
- kluski
- kapusta czerwona
- kapusta biała
- buraczki
- surówka z lodowej
- bukiet jarzyn
- sałatka z kapusty pekińskiej
- rolada wolowa
- rolada wieprzowa
- kotlet z pieczarkami i serem
- karczek z grilla
- kotlet schabowy
- filet z kurczaka
- udko z kurczaka
- pieczeń
- pieczeń nadziewana
- kotlet de Volaile
- szaszłyk drobiowy
ZIMNA PŁYTA
- chleb, masło
- sery, wędliny, warzywa
- jajka w majonezie
- galaretka drobiowa
- tatar
- sałatka jarzynowa
- śledź w śmietanie
- koreczki śledziowe sałatka z tuńczykiem
- sałatka z pieczarkami (pieczarki, makaron ryżowy, marchew, papryka, kukurydza)_
- sałatka grecka z fetą
- sałatka firmowa (kurczak, sałata pekińska, ser, ananas) – pikantna,
KOLACJA
- bogracz
- barszcz z krokietem
- kotlet schabowy z pieczarkami, frytkami i sałatkami
- kotlet de Volaile z frytkami, sałatkami
CIASTO
- kawa, herbata
- ciasto
- tort
- owoce
- desery lodowe
- napoje
OBIAD 2
- rosół z makaronem
- rolada wieprzowa
- udko z kurczaka
- pieczeń ze schabu
- kluski
- kapusta biała zasmażana
- kapusta czerwona
- kompot
- Deser:
- pucharek lodowy
- tort śmietankowy komunijny
- ciasto
- słodycze
- owoce
- Zimna płyta:
- półmisek wędlin i serów
- szynka pieczona
- pasztet pieczony
- tymbaliki drobiowe
- szynka w galarecie
- frankfuterki
- jajka w sosie tatarskim
- sałatka szefa kuchni
- sałatka sezonowa
- pomidory z sosem czosnkowym
- masło
- pieczywo
- Kolacja:
- filet z kurczaka panierowany
- frytki
- zestaw surówek
- Napoje ciepłe:
- kawa, herbata – bez ograniczenia
- Napoje zimne:
- sok owocowy
- coca cola
- woda mineralna – 0,5l/os.